Verhuisfirma inhuren

De voordelen van het inhuren van een professioneel verhuisbedrijf

Als mensen verhuizen gaan ze vaak uit van twee veronderstellingen. Ten eerste: verhuizen is een makkie. Ten tweede: het zelf regelen van de verhuis is gemakkelijker en voordeliger dan een ervaren verhuisfirma inschakelen. Bereken hier je prijs voor je verhuis.


De waarheid is echter dat veel mensen wel hulp nodig hebben om ervoor te zorgen dat hun bezittingen veilig verhuisd worden. Ook kan men gewond raken tijdens de verhuis van spullen of kan men bezittingen kwijtraken. Ook familieleden kunnen zich gaan bemoeien met de verhuizing, of niet komen opdagen op de dag van de verhuis. Terwijl dit beloofd was.

De oplossing

Er bestaat echter een oplossing om alle bovenstaande problemen te voorkomen bij een verhuizing; namelijk het inhuren van een professionele verhuisfirma. Hieronder enkele voordelen:

  • 1 De kostenVeel mensen denken dat gebruik maken van verhuisfirma veel geld kost, maar eigenlijk is dit niet waar. De waarde van het gebruik van hun diensten blijkt uiteindelijk zeer voordelig te zijn, zeker gezien het zware werk dat ze verrichten. Je bespaart geld door het uitbesteden van het werk, het vervoeren van goederen en verminderen van de benzinekosten voor de verhuis.
  • 2 Het werkVaak onderschat je het werk dat een verhuis met zich meebrengt. Verhuis je zelf, dan moet je bijna beroep doen op familie en vrienden om alles ingepakt en verhuisd te krijgen. Vaak is deze hulp niet betrouwbaar en gezien deze mensen niet opgeleid zijn kan dit bovendien onveilig zijn. Misschien ga je na afloop, ter bedanking, iets eten met de mensen die hielpen, ook dit kost geld. Een professionele verhuisfirma is doorgaans wel getraind om je bezittingen te verhuizen.
  • 3 De tijdVerhuizen kan dagen duren, vooral wanneer plaats van vertrek en bestemming ver van elkaar liggen (bv. bij een internationale verhuis). Professionele verhuisbedrijven zullen tijd besparen, zodat je zelf geen verlof hoeft te nemen en afwezig bent op je werk. Ook dit kost je geld.
  • 4 De verhuizingSpullen inpakken voor een verhuis vraagt veel werk en tijd. Het kan dagen tot weken duren om al je persoonlijke bezittingen in te pakken. Tevens moet je nog rekenen op kosten voor inpakmateriaal. Een ervaren verhuisfirma zal je bezittingen snel en vakkundig inpakken. Hierbij zal de verhuisfirma het juiste inpakmateriaal gebruiken zodat je goederen ook op een veilige manier verhuisd worden.

onze erkenningen


"Snel een korte e-mail voor de uitmuntende service van je verhuisfirma! Alles verliep vlekkeloos en met zorg. "


"Mijn waardering voor de verhuizing van het complete hoofdkantoor van onze 19 Belgische Gamma vestigingen. Het was een geoliede machine! "