MEER DAN 1.255 TEVREDEN KLANTEN

Gespecialiseerde verhuisdiensten voor je verhuis

Geniet van ruim 60 jaar ervaring
in bijzondere verhuizingen

vervoer van bijzondere voorwerpen


Verhuisfirma Servaes Services heeft een aparte afdeling, die zich toelegt op gespecialiseerde verhuizingen. Door gebruik te maken van de beste technologie, gespecialiseerde apparatuur en verhuismiddelen, zullen onze verhuizers rekening houden met alle details wat betreft het transport van je kostbare producten en goederen om zo een succesvolle en tijdige levering te verzekeren. Wij hanteren de hoogste normen op gebied van veiligheid, netheid en zorgvuldigheid en kunnen hiervoor de nodige certificaten voorleggen. U kan rekenen op de volgende gespecialiseerde verzend- en transportdiensten met als bijkomende (verhuis)diensten:

  • Voorafgaandelijk plaatsbezoek door projectleider
  • Uitvoering door ervaren, getrainde professionele verhuizers o.l.v. hun ploegbaas
  • Op maat gemaakte verhuisplanning, van “start-to-finish” volgens de wens van de klant
  • Gebruik makend van kwalitatief verpakkingsmateriaal: Bubble-folie, filmpack, anti-statische verpakkingsmaterialen, move-boxen…
  • Transport steeds uitgevoerd met luchtgeveerde & geclimatiseerde verhuiswagens met laadklep van min. 2,5 ton
  • Optioneel: specifiek behandelingsmateriaal zoals heftrucks, ladderliften, hydraulische kranen
meubelbewaring testi1

Op en top professioneel

De ploeg stond voor de uitdaging dat ze maar 1 mm speling langs weerszijde van de safe hadden. Ze hebben dan pro-actief naar oplossingen gezocht en uiteindelijk op een professionele manier het slot gede- & hermonteerd. De verhuizing werd schadevrij uitgevoerd en met als resultaat een zeer tevreden klant !

O. Adriaansen - Team Allied voor Dhl
meubelbewaring testi2

Millimeterwerk!

Vandaag werd de oven op de eerste verdieping gebracht. Het gebeurde niet zonder moeite en het was heel nipt, echt milimeter werk. Ik moet je zeggen dat wij je manschappen heel erg bewonderd hebben voor hun geduld, vakmanschap en gedrevenheid tot het vinden van een oplossing.

B. van Innis - kunstenaar

Enkele van onze gespecialiseerde verhuisdiensten

Vervoer en plaatsing van koeltogen

Al ooit gedacht hoe, wie en wanneer de koeltogen in de grootwarenhuizen worden geplaatst? Eén van de mogelijke antwoorden hierop zou zijn : door Servaes Services. Daar de meeste warenhuizen van maandag t.e.m. zaterdag van 9.00 uur tot 20.00 uur open zijn, kunnen zij zich niet veroorloven om tijdens deze uren gestoord te worden door allerlei leveringen en/of structurele veranderingen. I.s.m. een aantal koeltechniekbedrijven verzorgt onze firma de levering/afhaling en stockage van deze materialen en dit in 99 % van de gevallen buiten de normale werk-of openingsuren d.w.z. avond- of nachtwerk.

vervoer brandkasten

Vervoer brandkasten

Sinds een 10-tal jaar hebben wij ons toegelegd op het verhuizen, behandelen en installeren van kluizen en brandkasten. Gezien de omvang en vnl. het gewicht van dergelijke elementen en de specifieke vereisten bij het vervoer ervan, kunnen wij onze klanten momenteel een degelijke en vlotte service garanderen. Dit is dan ook de reden dat de grootste kluizenfabricanten (leveranciers) in België een beroep doen op onze diensten. Uiteraard wordt er door onze mensen de nodige discretie bij de eindklant gewaarborgd.

vervoer van medisch labo materiaal

Behandeling medisch en labo-apparatuur

In de loop der jaren kwam meermaals de vraag van fabricanten om specifieke gespecialiseerde transporten uit te voeren met een extra plaatsingservice als bijkomende troef. Gezien onze mensen vrijwel van alle (verhuis)markten thuis zijn en mits enkele specifieke investeringen in behandelingsmaterialen, kunnen wij eveneens aan deze specifieke eisen beantwoorden. Zo verzorgen wij o.a. de afhaling, het vervoer tot en met de installatie van industriële afzuigtoestellen ( dampkappen) in labo’s en ziekenhuizen en dit tot grote tevredenheid van de (eind)gebruiker.

bewaren van partituren

Vervoer muziekinstrumenten & bewaring van partituren

Ook het Filharmonisch Orkest van Brussel vertrouwt de verhuis van zijn muziekinstrumenten toe aan Servaes Services. Een muziekinstrument dient niet als een meubelstuk behandeld te worden. Servaes Services heeft de gespecialiseerde kennis, apparatuur en ervaring om ook je piano te transporteren. Onze mensen zijn speciaal getraind voor het transport van alle types van piano’s, gaande van buffet- tot vleugelpiano's.